čtvrtek 9. srpna 2012

DIY galaxy shoes

Nazdárek lidi,
už dlouho si chci udělat galaktický boty, ale neměla jsem k tomu příležitost. Se vším učením, stěhováním a celkově spoustou věcí jsem na to ani neměla chuť. Ale o prázkách vždycky něco tvořím. O jarňákách jsem si udělala galaktický legíny a ty jsou teď už moc ohraný. Už je vidělo spoustu lidí a jsou na ně zvyklý. Ale galaktický boty ještě neviděl nikdo! :D (aspoň ne na někom z Příbrami :D)
Takže, když jsem si pokapala svoje jediný obyčejný černý boty z Kiku za 15 Kč (protože v nich Chillinka vymalovávala svůj pokojíček a samozřejmě, protože je nešika, pocákala si je barvou), rozhodla jsem se je nějak nabarvit. A když už tam byly ty bílý flíčky, proč toho nevyužít? :D

neděle 5. srpna 2012

Tutorial: bleached nails

Jelikož se mi barevnej lak už oloupal a mám tak ošklivý nenalakovaný nehty, rozhodla jsem se vyzkoušet něco novýho (opět :D). Na netu jsem viděla tutorial na nehty, které vypadají jako po vysavování.

čtvrtek 2. srpna 2012

Za červenec... + tutorial na barevný nehty^^

Chilli slibuje a nesplní :D Byla jsem líná psát něco o Chorvatsku, snad jen to, že jsme si to užili jako nikdy předtím. Zvlášť ty hlášky, především teda moje, které samy o sobě vtipné nebyly, ale bratranec se směje většině mých vět. To bude asi tím, že z pusy vypouštím jen kraviny... :D
No, nemá cenu se tady vypisovat jen o Chorvatsku, protože jsem byla i jinde a zas tak dlouhý tenhle příspěvek nechci :D Ale dám vám dobrou radu: kupte si tekuté stěrače a když bude pršet, nemusíte se obtěžovat se zapínáním stěračů! :D (ach, ta nanotechnologie... :D)