pondělí 10. září 2012

Praha, smrdící silikon a prstýnek :D

Dneska jsem nešla do školy. Dopoledne jsem šla na kontrolu rovnátek, kde mi dentistka vyměnila gumičky za stříbrnej řetízek a červený nahoře a modrý dole, takže to vypadá skoro jako trikolóra... :D A na konci listopadu mi je sundaj. Sice je to trochu dýl, než jsem čekala, ale i tak jsem ráda, že se jich konečně zbavím.
Potom jsem jela s mamkou do Prahy na oční. Prohlídka proběhla v pohodě a protože nemělo cenu se vracet do školy, zašly jsme do flex-texu pro nějaký nový látky. Mamka šije bratrancově přítelkyni šaty na maturák, takže potřebovala kostice a taky tyl na zvednutí sukně. Já jsme taky chtěla tyl na spodničku, a objevila jsem super sametovou látku, ze který chci legíny. Mamka objevila další super látky, ze který taky chci legíny. :DD
No potom jsme šly do Stoklasy, samozřejmě, ráj korálků, a byla jsem znovu unešená, jako když jsem tam vstoupila poprvý :DD A pár kravinek jsem si odnesla.
Následovala návštěva Palladia, kde jsme si prošly pár obchůdků (neboli všechny patra :D) a dostala jsme pár před-narozeninových dárků.
Jinak v neděli (neboli včera) jsem šla s mamkou obhlídnout New Yorker, kde se mi líbily sukně za 130 Kč, takže si tam jednu nebo dvě dojdu koupit... Sukní není nikdy dost, že :D A pak jsme zašly do GATU, kde mi mamka taky pár věcí koupila... Takže mám nový přírůstky do šatníku :)  (už aby nám přišel ten věšák a ty skříně! :DD)

neděle 9. září 2012

Decoden mp4 tutorial :)

Včera jsem se konečně dokopala k tomu, abych si trochu vyzdobila mp4. Předtím jsem si jí jen polepila samolepkama, ale přijde mi to takový chudý... :D Takže jsem se rozhodla pro decoden. Je to roztomilý, nenáročný a můžete si na cokoli dát cokoli :D

čtvrtek 6. září 2012

Ach ta škola... :D

Páni, to už je dlouho, co jsem nic nepsala :D
Za ten měsíc se toho moc neudálo, takže to v rychlosti shrnu :)